Nyt strategisk partnerskab mellem Simple Solution P/S og den globale IT-sikkerheds leverandør, ColorTokens Inc.

April 26, 2021

Det nye strategiske partnerskab har til formål at udbrede ColorTokens prisvindende ZeroTrust platform i hele Norden, og dermed teamer vi op med en global spiller for at sikre virksomheder, på tværs af Norden, en af de mest innovative og professionelle løsninger indenfor cloud-baserede IT-sikkerhed.

ColorTokens Inc. er førende inden for SaaS-baserede Zero Trust sikkerhedsløsninger, der giver virksomheder over hele verden et unikt sæt af produkter og tjenester, der sikrer applikationer, data og brugere på tværs af miljøer. Vi er stolte af at kunne kalde os ny strategisk partner med en så stærk global partner og retter i samarbejdet fokus mod Norden.

Partnerskabet er allerede trådt i kraft og vores kunde TN Værktøjsslibning er en af de første til at benytte platformen. Dermed kan de allerede nu drage fordel af en sikkerhedsplatform, der er kendt for at være den stærkeste indenfor sit felt.

Styrkelse af nordiske virksomheder med en proaktiv Zero Trust-tilgang

Ulrich Rysgaard, Nordisk direktør for ColorTokens forklarer om samarbejdet: ”Vi er meget glade for at samarbejde med vores værdsatte partner, Simple Solution P/S, for at styrke nordiske virksomheder med en proaktiv Zero Trust-tilgang. Ved at udnytte den kundeekspertise, som Simple Solution P/S har mestret, er vi i stand til bedre at være proaktive og foregribe kundernes behov. TN-aftalen er et af de første skridt i vores fælles rejse.”

Simon Willumsen, partner og IT-specialist hos Simple Solution P/S uddyber: “ Typisk starter en virksomhed med at indkøbe en ny IT-sikkerhedsløsning og efterfølgende implementere den – og det er ofte en tidskrævende og ineffektiv proces. Med dette samarbejde har vi fået en ny unik platform til det nordiske marked, der sikrer at denne proces optimeres væsentligt.

Vi samarbejder med ColorTokens under implementeringen og udnytter den visualisering og det design, som Xtended Zero Trust-løsningen tilbyder, som sikrer 100 % oppetid og problemfri implementering – ovenikøbet til en stærkere IT-sikkerhedsløsning. Ved hjælp af denne model, er vi hos Simple Solution P/S i stand til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter Zero Trust-løsninger i Norden til fordel for vores kunder. ”

Hurtig og problemfri implementering

Jesper Schrøder, produktionschef hos TN Værktøjsslibning siger: ”Som producent er vi afhængige af, at vores produktionskapacitet kører problemfrit 24/7. Derfor skal TN Værktøjsslibning være modstandsdygtige over for cybertrusler af enhver art – nu og i fremtiden. Simple Solution fandt en Zero Trust-baseret sikkerhedstilgang, der var et perfekt match til vores behov. Med Simple Solutions P/S ekspertise inden for vores eksisterende infrastruktur og med ColorTokens banebrydende Xtended ZeroTrust platform, var implementeringen hurtig og problemfri. ”

Simon Willumsen, tilføjer: “ColorTokens var et oplagt valg for at sikre TN Værktøjsslibning en yderst forbedret, omfattende og proaktiv sikkerhedsstrategi baseret på Zero Trust Architecture (ZTA) sikkerhedsmodel. ”

Det nye strategiske samarbejde er et led i vores eksisterende model, hvor vi arbejder på at styrke Simple Solution P/S og ruste os og vores kunder til et stærkt stigende, globalt marked indenfor IT-sikkerhed, og vi ser frem til endnu et samarbejde med en international partner.

Fakta om ColorTokens Xtended ZeroTrust Platform

ColorTokens Xtended ZeroTrust Platform er bygget fra bunden efter NIST-ZTA (Zero Trust Architecture) specifikationerne. Platformen er let at implementere og den skybaserede Zero Trust-tilgang gør det muligt for virksomheder med det samme at visualisere og segmentere deres IT-infrastruktur, blokere avanceret malware og indeholde og reagere på sikkerhedsbrud – uden problemfri integration med eksisterende sikkerhedsværktøjer.

Med et team på over 400 mennesker har ColorTokens globale kontorsteder i Santa Clara, Californien; New York; London; København, Danmark; og Bengaluru, Indien.

For mere information, besøg www.colortokens.com.