Simple Solution P/S udvider ejerkredsen: Velkommen til Esben Wille Lunde og Rasmus Lauenstein

Februar 14, 2022

Efter en markant vækst og opkøb af fire virksomheder i 2021 udvider Simple Solution P/S ejerkredsen med to nye partnere. Udvidelsen af ejerkredsen er et naturligt skridt for at skabe et endnu stærkere ledelsesfundament for virksomheden og sikrer en stærk kobling mellem strategi, mennesker og kultur.

Vi er mere end kroner/øre
”Vores opkøbsstrategi skal ikke kun lande i kroner/øre. Den skal også lande i virksomhedskulturen og i de mennesker, der løfter det sammen med os: Medarbejderne”.

Sådan siger CEO, Mike Valencia når spørgsmålet lander på hvorfor en udvidelse af partnerkredsen er vigtig på nuværende tidspunkt.

Både Esben Wille Lunde og Rasmus Lauenstein har været ansat i Simple Solution P/S gennem mange år; Esben som COO og Rasmus som Head of IT & Lead Cloud, Infrastructure Engineer. Med deres indtræden i ledelsen og partnerkredsen bringer de perspektiver, viden og kompetencer, som er et vigtigt led i at sikre at 2021 væksten og den fremtidige strategi forankres i hele organisationen:

”Det bliver selvfølgelig ikke kun deres opgave at sikre at medarbejderstaben er med på vores kommende strategi og den rejse, vi er på. Det er alles opgave. Men Esben og Rasmus bringer perspektiver med sig, som er en gave i ledelsesregi. Derudover har de begge haft en stor andel i, at vi er nået hertil og et naturligt led er derfor, at de også indtager en plads ved vores fælles ledelsesbord” siger Mike Valencia på vegne af både Simon Zenteno Willumsen, Lasse Storm og Tomas Falden, der udgør resten af partnerkredsen i Simple Solution P/S.

En strategi, der har båret frugt
Den foreløbige opgørelse på 2021 driftsregnskabet viser en markant fremgang for virksomheden, der med sin beliggenhed i Køge udgør et af provinsens største IT-firmaer. Simple Solution fokuserer på webudvikling og IT-drift/support og infrastruktur til deres kunder, som tæller alt fra Danske Gymnasier til Chemometec, Aller og udvikling af webshops for alle typer virksomheder.

Opkøbsstrategien for 2021, hvor hele fire IT-virksomheder blev en del af Simple Solution P/S har båret frugt og skabt et enormt potentiale for yderligere vækst i de kommende år.

”For mig som CEO er der mere end bare penge på bundlinjen i en opkøbsstrategi. Det har været vigtigt for os at de virksomheder, vi gik efter var solide virksomheder med værdikompasset i orden. Virksomheder med god kundeservice og sund medarbejderkultur har været vigtig at have som pejlemærke i vores opkøb. Derfor er det helt naturligt, at vi også udvider partnerkredsen med kompetencer, der også kan gøre ledelsesrummet stærkere. Det er i sidste ende mit ansvar som CEO, at mine medarbejdere trives i et miljø, hvor vi vækster. Og der gør Esben og Rasmus en kæmpe forskel.”

Læs koncernregnskab 2021 her