Opkøbsstrategi og vækstinitiativer bærer frugt: Simple Solution P/S bliver til Simple Agency Group P/S og tredobler resultat af primær drift.

Juni 14, 2022

Pressemeddelelse

Trods usikre tider formår IT-virksomheden at udvikle og forny sin forretningsstruktur og ruste sig til et mere internationalt marked med fokus på IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, IT-drift og support samt ­webudvikling. Med opkøbet af fire IT-virksomheder i 2021 har Simple Solution P/S styrket sit forretningsgrundlag og omstrukturerer nu hele virksomheden og alle dens aktiviteter til Simple Agency Group P/S. Samtidig påbegyndes opdeling af virksomheden med to primære driftsselskaber; Simple Solution A/S og Simple Solution IT A/S

Partnerkreds i Simple Agency Group P/S

Større gennemsigtighed og bedre mulighed for vækst i hvert enkelt selskab under Simple Agency Group

Omdannelsen til Simple Agency Group betyder fremover, at aktiviteterne opdeles i hvert af de to driftsselskaber og dermed skaber større gennemsigtighed for kunder, medarbejdere og mulige investorer.

”Vi opdeler hvert fagområde; avanceret web-udvikling og digitalisering, IT-infrastruktur, IT-support og drift i hvert deres selskab. Det betyder, at vi i langt højere grad kan målrette vores kompetencer til kundernes behov. Derudover kan vi blive langt mere specifikke i vores strategi for hvert enkelt fagområde, uden at vi bremser kompetencer og medarbejdere, som ikke hører til under en evt. ny vækstplan for et specifikt fagområde. Det giver en langt større gennemsigtighed for kunderne, men også en bedre måde at arbejde med opgaverne på i dagligdagen” siger COO, Esben Wille Lunde.

Han pointerer yderligere at omdannelsen også er et led i at re-tænke den strategi, som har vist sig at skabe vækst:

”Vi skal ikke dreje hele skibet, men kan nøjes med at sætte kursen for hvert enkelt selskab. Det giver ro og langt større overblik.”

Tredobling af resultat af primær drift

Koncernregnskabet for 2021 viser en omsætningsfremgang på 61% samt et resultat af primær drift (EBITDA) på 5,3 mio. kr., hvilket er en tredobling sammenlignet med 2020. – ”At omsætningen allerede i 2021 næsten når 40 mio. kr., og at bundlinjen samtidig vokser forholdsmæssigt mere, er uden tvivl på baggrund af vores vækststrategi, hvor vi udelukkende har opkøbt stærke og sunde IT-virksomheder med stærke kundeporteføljer” udtaler CEO, Mike Valencia. Med de fire opkøb af Avanti IT, Adena IT, AH Consult og Mico har Simple Agency Group P/S tilført yderligere kompetencer og medarbejdere for IT-infrastruktur, support, IT-sikkerhed og webudvikling. Virksomheden tæller 25 medarbejdere, der løfter opgaver for blandt andre Chemometec, Jakon, NCC, Region Hovedstaden, Beredskab Fyn og Aller Media.

To driftsselskaber

For yderligere information:

CEO, Mike Valencia
Tlf.: 27 63 00 68
Mail: mva@simplesoluion.dk

Pressekontakt:

PR & Media, Cristine Gliese
Tlf.: 53 62 82 88
Mail: cra@simplesolution.dk